EDWARD SHARPE FELFORGATJA A STÚDIÓT LETTERMANNÉL

04-02-11 | Bejegyezte: RobinH | 1 hozzászólás

Címkék: the and letterman edward magnetic sharpe zeros

Az elmúlt két nap White Stripes gyásza után, valami igazán vidám dalnak kellene most jönnie, és természetesen erre is van megoldásom :D

Könnyen elképzelhető, hogy az Edward Sharpe and the Magnetic Zeros nevű banda  hamarosan világhírű lesz, alábbi videójukat pl. több mint másfél millióan nézték meg eddig a Youtube-on. Amerikában már egész nagy hype alakult ki a zenekar körül, egyrészt mert valóban tehetségesek, másrészt meg... aki megnézi a videót, az megérti... Ez a formáció egy jelenség!

Bármilyen furcsa is, az énekest nem Edward Sharpe-nak hívják, hanem Alex Ebertnek és igen, aki úgy gondolja a képsorok láttán, hogy a Magnetic Zeros egy csapat neohippi, akik egy kisbusszal járják a világot, hogy zenéljenek és örömködjenek, az tökéletesen jól gondolja.

Van valami jó értelemben megmosolyogtató abban, hogy vannak még ilyen emberek a világon, akik szószerint örömzenét akarnak csinálni, és nem csak Kanye West típusú, pózőr autotune huszárok vackait kell hallgatnunk.

A zenekar megjárta David Letterman híres talk-showját is, és a műsorvezető meglepettségén is látszik, hogy valóban vándormutatványosok ügyességével forgatják fel a stúdiót, a megszokott zenei előadókhoz képest.

PS.: az Edward Sharpe / Alex Ebert sztori egyébként elég érdekes, akinek megmozgatta a fantáziáját, az itt olvashat róla.


süti beállítások módosítása