ALOHA

27-04-10 | Bejegyezte: RobinH | 4 hozzászólás

Üdv, kedves olvasó!

Az unsigned blog első postját olvasod. Nyilván felmerül benned is minden kezdő tv-riporter kedvenc kérdése: "és mondd, honnan jött a nevetek?" Eredetileg mást szerettem volna, de természetesen az összes "indie" szóval kapcsolatos domain már foglalt volt (persze többnyire évek óta inaktív blogok...), így mást kellett találnom. Az Unsigned mellett döntöttem, live with it, ahogy a művelt francia mondja!

A tartalomról

A blog elsődleges célja az lesz, hogy a kereskedelmi tévék és rádiók által ránk zúdított kommersz-tengerben az egyszerű, de igényes zenék, művészeti alkotások szigete felé navigálja a kedves olvasót! Azaz Téged! Hallasd a hangod, mondd el a véleményed, súgd meg mit szeretnél itt látni, hallani, olvasni. Erre a legalkalmasabb a komment, de ha Puskin-fan vagy, akkor írhatsz levelet is, ide: vp71@vipmail.hu

Amit ígérhetek

Bár a blog elsősorban a saját ízlésemhez közel álló, nekem tetsző dolgokkal fog indulni, tiszti becsületszavamat adom, hogy nyitott leszek minden kezdeményezésre, felvetésre. (gyk: "lécci lécci legyen az x bandától az y dal mert szerintem az jó, és kevesen ismerik!" - és akkor én kipostolom x-től az y-t, feltéve, hogy tényleg jó :D)

Garantálhatom, hogy a blog nem fog semmilyen formában foglalkozni a Puskás Peti - Lola - Tóth Gabi Bermuda-háromszöggel, sőt ezennel felhatalmazlak kedves Olvasó, hogy ha valaha írnék, mondjuk SP-ről, akkor egész nyugodtan vágj tarkón egy vizes strandpapuccsal. (ez a post persze még nem ér :P)

Záradék

A helyesírásom időnként pocsék. Tudok róla, nem szükséges minden postban az orrom alá dörgölni. Hidd el, 3x átnézek mindent kirakás előtt! Ha mégis hiba maradt benne, akkor sorry!

Zárszó

Örülök, hogy idetaláltál, érezd magad "otthon"! A végső cél, hogy az igényes alternatív, indie zenék igéjét terjesszem, terjesszük.

Jó szórakozást,
Robin


süti beállítások módosítása